PELABURAN

Mula & Kembangkan Perniagaan Anda

PEKERJAAN

Peluang Pekerjaan & Perniagaan

KEHIDUPAN

Keperluan Hidup yang Seimbang

PERMAINAN

Keseronokan Tanpa Batasan Untuk Semua

.
Rekreasi

Tahukah anda bahawa Iskandar Malaysia merupakan destinasi hab rekreasi terbaru yang diperkenalkan di Asia Tenggara?

Terdapat begitu banyak pilihan aktiviti menarik yang boleh dijalankan di Iskandar Malaysia!  Kami ada pelbagai taman tema, padang  golf, hutan lipur, aktiviti kebudayaan dan kesenian, sukan air dan kapal layar serta banyak lagi.  Tambahan lagi, terdapat banyak  pilihan gedung membeli-belah serta gedung peruncintan dan pemborong untuk anda berbelanja di Iskandar Malaysia!

Marina-activities-at-Puteri-Harbour

Saiz rantau ini yang kecil memudahkan anda untuk bergerak  dari satu tempat ke satu tempat lain di dalam kawasan Iskandar Malaysia.

Cuaca yang sentiasa cerah dan bermatahari menjadikan rantau ini sebuah destinasi yang sesuai dikunjungi pada bila-bila masa sepanjang tahun.  Bayangkan musim panas dengan hujan yang kadangkala turun amat sesuai untuk anda menjalankan aktiviti luar sepanjang tahun!

Iskandar Malaysia mungkin pilihantempat tinggal terbaik untuk anda! Wilayah ini juga menawarkan keseimbangan  kehidupan dan kerja agar anda sentiasa produktif sepanjang hari sambil dapat menajalankan aktiviti rekreasi yang berkualiti bersama keluarga dan rakan-rakan tersayang!

Untuk maklumat lanjut tentang tempat-tempat menarik yang menjadi tumpuan pelancong di Iskandar Malaysia, lawati Daya Tarikan Utama di Iskandar Malaysia.